Een half jaar naar Oxford

Hallo allemaal!

Ik heb maar eens een blog aangemaakt, zodat ik straks iedereen tegelijk op de hoogte kan brengen van mijn avonturen.
Wat ga ik doen? Ik ga een half jaar naar Oxford! Samen met nog zo’n 300 mensjes van over de hele wereld krijg ik van de organisatie Education First gedurende deze zes maanden Engelse lessen. Vijf dagen in de week krijg ik dus alleen maar Engels, met als doel mijn Engels te verbeteren en vervolgens in mei mijn examen Engels opnieuw te maken om zo te slagen voor mijn eindexamen. Ik verblijf op de campus van de school waar ik samen met twee andere meisjes een kamer deel (geen Nederlanders!). Op zondag 7 september vertrek ik richting Oxford. Ik heb er super veel zin in en ga jullie proberen zoveel mogelijk op de hoogte te houden! Ik ga jullie missen!

Xxxjes
Vera

Oxford EF

Mijn locatie Ouderkerk aan de Amstel, North Holland, The Netherlands.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Een half jaar naar Oxford

Reacties zijn gesloten.